ПРОЈЕКАТ КОФИНАНСИРА ЕВРОПСКА УНИЈА

Отворени позив за пријаву младих

ОБУКА ЗДРАВЕ ИСХРАНЕ ЗА МЛАДЕ

Обука се реализује у оквиру пројекта „Здрави и безбедни гастрономски прозводи као потенцијал за ново запошљавање“ који финансира Европска унија у оквиру програма прекограничне сарадње Србија – Босна и Херцеговина. Пројекат реализују Средња стручна школа „Бранко Радичевић“ из Руме и ЈУ Средњошколски центар „Петар Кочић“ из Зворника.

Главни циљ обуке је стицање новог и унапређење постојећег знања о здравој исхрани, подизање свести о значају здраве исхране, промоција здравих навика у исхрани и припрема здравих оброка без алергена.

Обука ће се реализовати у периоду од 01.04. – 30.04.2022. године у ЈУ СШЦ „Петар Кочић“ у Зворнику и ССС “Бранко Радичевић” у Руми. Тачно време реализације обука биће накнадно одређено.

Позивамо све заинтересоване младе да се пријаве за учешће на обуци Здраве и безбедне исхране. Број учесника је ограничен. У случају великог броја пријава, примениће се следећи критеријум за селекцију:

  1. Предност ће имати млади који имају одређене проблеме у исхрани (нпр. алергијске реакције на храну, гојазност и сл.)

РОК ЗА ПРИЈАВУ ЈЕ ДО 28.03.2022. године

Контакт подаци за пријаву:

Станислав Томић

stanislav_t@yahoo.com

Ивана Станковић / Даниела Васић

danielavasic77@gmail.com

exertio theme

Позивамо све заинтересоване да нас контактирају и да се прикључе, желимо да кроз активно друштвено деловање промовишемо здраву и безбедну исхрану уз креирање подстицајног и одрживог тржишта.

Untitled